I

INCUBUS

Inainte de toate…

Un Incubus este un demon cu înfăţişare masculină despre care se presupune că se furişează pe lângă cei adormiţi, în special femei, pentru a avea contact sexual cu cei adormiţi, în funcţie de o serie de tradiţii mitologice şi legende. Omologul său de sex feminin este Succubus. Pe scurt, Incubus se poate echivala in cultura noastra cu vestitul Zburatorul.

Acum sa trecem la trupa cu acelasi nume.

Incubus este o trupa americana de rock, din Calabasas, California. Trupa s-a infiintat in 1991 fiind formata din: Brandon Boyd – solist vocal, Mike Einziger – chitarist principal si Jose Pasillas – tobosar. Baietii erau inca in liceu pe atunci. ulterior au marit trupa luandu-i pe Alex “Dirk Lance” Katunich – chitara bass si pe Gavin “DJ Lyfe” Koppell – clapar/scratcher ambii finnd inlocuiti ulterior de catre Ben Kenney (bass) si respectiv DJ Kilmore (clape). Au lansat primul album in 1995, au atins etapa de maturizare cu albumele 3 si 4 (1999 – 2001), pe cel din urma incluzand si single-ul Drive. Cel de-al 6-lea album lansat in 2006, Light Grenades, a debutat pe locul 1 in USA, iar in 2009 au lansat Monuments and Melodies – primul lor album de tip “greatest hits”.

Recomandarile mele:

Drive

Warning

Pardon me

Anna MollyPentru cei ce inca nu il apreciaza destul pe Brandon Boyd pentru vocea si performantele muzicale, voi adauga ca simtul lui artistic se dezvolta pe mai multe planuri. El a scris 2 carti pana acum: prima in 2003 – White Fluffy Clouds: Found Inspiration Moving Forward. Include portofoliul sau de fotografii, versuri pentru Incubus aditionale texte si ganduri, dar si o impresionanta colectie de desene, Brandon fiind pasionat de tatuaje (pe ale sale le-a desenat el insusi), pictura, fine art. Cea de-a doua publicatie se numeste From the Murks of the Sultry Abyss si a fost pblicata in 2007.  In 2010, Brandon a anuntat debutul sau solo, lansanda lbumul The Wild Trapeze in iunie si videoclipul pentru primul single Runaway Train.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s