O

THE OFFSPRING

Mai intai:

Offspring reprezinta in bilogie produsul reproducerii. Un nou organism, provenit din unul sau mai multi parinti. Ei pot fi individuali – precum descendentul uman (odrasla, fiu, fiica, etc), sau pot fi colectivi – precum in cazul pasarilor si a procesului de clocire, sau in cazul albinelor.

Din punct de vedere muzical:

Nu foarte multi stiu ca aceasta imagine populara este emblema trupei The Offspring. emblema apare in prezent ca si simbol … sa ii zicem “rock” pe diverse articole vestimentare, viniluri pentru motociclete sau masini si de curand am avut surpriza de a-mi cumpara un caiet cu acest logo pe el, avand si o inscriptie de genul “Eighty’s Hard Rock”.

The Offspring – trupa, s-a infiintat in Huntington Beach, California in anul 1984,avand ca prim line-up : Dexter Holland (chitara si voce), Noodles (chitara si voce secundara) si Greg K (chitara bass). Tbosarul a fost cel mai inconstant rol in trupa. Primul tobosar a fost James Lilja. El a fost inlocuit in 1987 cu Ron Welty, care a fost si cel mai longeviv, pastrandu-si locul in trupa 16 ani. Atom Willard a preluat tobele din 2003 pana in 2007 cand s-a alaturat trupei “Angels & Airwaves” si a fost inlocuit de catre Pete Parada, tobosarul actual al trupei, fost tobosar in “Face to Face” si “Saves the Day”.

Au scos doua albume: “The Offspring” (1989) si “Ignition” (1992), pentru a cunoaste succesul adevarat in 1994 cu albumul “Smash” , vandut in peste un milion de exemplare. Dupa acest album, trupa a fost creditata si incadrata intre alte trupe punk din California precum: Bad Religion, Green Day, Rancid sau Sublime. Au urmat inca cinci albume, in curent trupa lucrand la un al 9-lea album anuntat pentru lansare in decursul anului 2011.

Recomandari:

Defy You

Self Esteem

Kristy, Are You Doing Okay?

Why Don’t You Get A Job

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s